Spreker

Myra van ZwietenWie zijn eigengereider: eerstejaars studenten geneeskunde of hun opleiders die ik op medische congressen als toehoorder tref? Na al die jaren onderwijs- en spreekervaring is het toch elke keer weer afwachten hoe je publiek op je boodschap reageert. Gelukkig maar. Dat beetje gezonde spanning levert precies de juiste focus op. Als ik in mijn loopbaan iets geleerd heb is het: ga nooit op routine voor een (groot) publiek staan! Een goede voorbereiding is essentieel. Daarom maak ik liefst voor elke presentatie een nieuw verhaal, ook om het voor mezelf boeiend te houden.

Ervaring en profiel

Ruim twintig jaar onderwijservaring maakt dat ik me in alle groepen en settings op m’n gemak voel. Schuchtere patiënten, doorgewinterde specialisten, onbevangen jonge honden en cynische professionals: ik heb ze allemaal voor me gehad. Van intieme bijeenkomsten in huiselijke sfeer tot uitpuilende collegezalen met gelijktijdige video-opnamen voor de thuisblijvers. Ook met de techniek ben ik up to date. Mijn presentaties geef ik liefst in Prezi (de ‘Powerpoint-killer’).
In de loop der jaren heb ik een eigen stijl van presenteren ontwikkeld. Mijn verhaal is meestal vrij uitgesproken, maar altijd genuanceerd.

Onder het menu Expertise en op de website van De Goede Werker is meer te lezen over de onderwerpen waarover ik een presentatie kan houden.
Overweegt u mij als spreker voor uw congres of symposium te boeken: